About: Une petite HistoireRond 1976 begon Wim Baauw in Maurik aan de Raadhuisstraat een garagebedrijf. Binnen 7 jaar bleek deze accommodatie te klein voor de ambities en werd er verhuisd naar de schitterde A-locatie aan de provinciale weg, de Wal 7. Sindsdien heeft het bedrijf een constante groei doorgemaakt en heeft het een klantenkring opgebouwd in het hele land en ver daarbuiten.

Autobedrijf W. Baauw B.V. heeft gemiddeld rond de 150 occasions op voorraad, van verschillende merken, want ze zijn niet aan merk gebonden. Er staan auto's in alle prijsklassen zodat klanten altijd een auto kunnen kopen die voor hen betaalbaar is. Jaarlijks worden er tussen de 1200 en 1500 auto's verkocht, wat inhoudt dat de voorraad ongeveer maandelijks vernieuwd. Dit heeft als voordeel dat waar een aspirant-autokoper wellicht de ene week niets naar zijn/haar gading kan vinden, de volgende week wél de auto vindt die hij/zij wil hebben.

Behoudens verkoop heeft Autobedrijf Baauw een grote werkplaats waar dagelijks het onderhoud en de reparaties van auto's plaatsvinden. Ook voor APK-keuringen is het bedrijf aangewezen, is het spuiten van de auto mogelijk en zijn vele accessoires eveneens te verkrijgen en te installeren.

Met openingstijden doordeweeks van 08:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdagen van 09:00 uur tot 16:30 uur heeft Autobedrijf Baauw de service voor klanten hoog in het vaandel staan, en er staat altijd een kopje koffie voor u klaar.